Sunday, July 5, 2009

Kenangan Terindah

Slmt mlm sumer.. Okla, hari nie skali lg aku pergi bergumbira... Kak Ngah nadiah & kak long syidah aku ajak aku & adik-beradikku;ateh aiman & ebi lete akak zaki pg berpicnic di pulau chekas, lata jarum iaitu slh satu tmpt yg sgt familiar utk org2 lepeh & raub pg hangout wit family during our weekend... well, sgt exciting coz nie jgk sbg satu trip utk meraikan kejayaan aku yg akn msk maktab next week. Thanxs kak ngah & kak long... bykla gmbr2 kat bwh nie & of course, sumer cousin2 aku posing mcm dh lamer jd supermodel. termasukla aku... smoga korng enjoy....sakinah pn join. kitaorg pg pagi dlm kul 10 & blik dlm kul 4.oo ptg. dlm kul 1, parents aku plak smpi smbl bwk lunch food... thanxs to my mom & my "bibik" utk mknnn tghari yg sungguh menyelerakan... aku jugak mula berkenan dgn mskn nogori sembilan yg dibuat oleh mak ngah iaitu masakan daun gelugor... nnt aku akn pi bljr cmner nk wat resepi tue...





(behind;ateh, in front of;aku,kak long (bj biru), kak nadiah & ebi lete)





(aku waktu bergayut sakan dkt taman permainan. sbijik mcm beruk)






(aku di hdpn signboard lata jarum)






(cantiknyer surroundings)





(aku ngan ebi lete yg pokpek2 all da'time)





(kak nadiah & ebi lete)





(tina @ sakinah & ebi, aku kat blkg)





(adek & kakak saling menyuap durian)





(my mom pn turut melantak durian)





(posing maut giler cousin2 aku. adek2 aku pn reti dh bposing.)



zumiela7 said~ kesian aku... haajat nk pi ke p.chekas ngan geng2 f6 x tercapai

No comments: