Thursday, July 9, 2009

Luka

Hei sumer....pehabo??? hrp2 sumer para viewers blog aku yg tersayang nie chat2 blake hndknyer... oklah, maybe ramai yg perasan @ x perasan sbnrnye sumer tajuk entry aku kat blog nie sumer nyer dtgnyer dr tajuk lagu... aku sajer pilih tajuk lagu supaya kire ader trademark tersndri la kononnyer & smmngnya aper yg blaku pd diri aku pd hr 2 ader kene mngene dgn tajuk entry aku tue.... mcm hari ni, tajuknya LUKA... tak bermakna aku tlh dilukai oleh ssiapa ttp aku tlh dilukai oleh insan sesuatu yg bernama alat ciptaan manusia kat klinik gigi td.. sakit giler arr nk wat rwtn salur akar tue... mujurla doc gigi yg cute aka montel tue bg ubat bius. klau x, xtdo mlmla aku jwbnyer.... well, ptg nie nk wat skali lg reunion ngan bebudak f6 sblm aku mlngkh pg masuk maktab ari sabtu nie.... impatient + curious + screaming + frightening & bla3x...... oklah, nk pi kemas bj2 yg perlu dibawa..... kpd sesiapa yg prnh dilukai walaupn dgn sbtg jarum, terima jerlaaaaaaaaaaaaa........




(jgn terperanjat....name minah nie LUKA)

zumiela7 said ~ kalau namer minah nie LUKA, nnt aku bg namer anak aku SAKIT, BATUK, DEMAM, SELSEMA... haaa..kalau yg selsema tue ble bg name H1N1

No comments: