Thursday, August 27, 2009

Detik-detik terakhir....

Tonite will be da last night 4me at home 4diz holidays.. cOz tomorrow aku akn pergi ke kuala lumpur, en then putrajaya bg mnghadiri rehearsal choir smpena sambutan kemerdekaan prgkt kbangsaan yg akn diadakan di Parlimen... Nnnt tgkla muke aku en my geng kat tv...(i2 pown kalu masuk)... okla hr nie antr perkara yg tlh aku buat en bbrpa prstiwa yg blaku spnjg hr adalah... Tempat ke 5 minggu ini...(mcm hagemaru la plak....)

1- aku pg library utk wat research presentation "interest group" aku...

p/s : x siap lg coz byk bende yg blegar kat kpala hotak aku... tntg kump pendesakla, en etc

2- aku bjaya download byk album artis eg mawi (cmla aku minat sgt), geng2 band indie

p/s : niela keje aku drpd dlu sampai skng

3- aku start tulis karangan myself.. (assignment pn azah)...

p/s : xsiap lg coz byk bnde aku nk citer

4- mak nagh en family dtg umah berbuka... mcm family gatheringlaa. kalu ader abang aku en kakak en abg sndare aku (kak syidah en abg fadil tn2 gempak lg)

p/s : aku jd imam utk solat trawih...walaupown bkn kali ptame, tp ttp gak rase gugup.. maklumla tugas sbg imam nie berat...teringat kenangan waktu duk maahad lu.. asrama taqwa!!! syok gileer

5- aper lg erk..aku download movie mamma mia... (dvd tue)

p/s : nie part plg aku geram...penat2 aku download sbb movie nie musical style kn...tp ader ke ptt die dh alih suara... suara org mexico kalu xclap aku... geram giler!!!!

6- aku rase x der dh... aa..aku pg bli tiket ke kl... RM 14.60 HArganye...


zumiela7 said ~ cuti nie krg best ckit coz x jumpe ramai kwn.. tp best gak sbb aku rase relaks giler walaupown byk assignment... mcm dunia ini ana yg punye!!!! kpd aliff, jumpe esok kat KL SENTRAL!!!

1 comment:

mE iS aS said...

mcm dunia ni anta y pnyer??
habisss ana nk duk mane????!!!