Saturday, August 1, 2009

.....mari bercinta.....

sbnrnyer aku pown naik heran bin ajaib bakpo tjk post aku kali nie mari bercinta... actually, dat thing just crossed in my mind just now...sbrnye, xder pape pown. sesajer nk wat kezutan.. oklah, aku ttp cuti h1n1 aku kat lipis ngan pg mkn ngan kengkawn f6 kat kfc... lamer gak aku dh xmkn sbb family aku boikot kfc... well, sgt sedih coz b4 blik ttibe leman called... die sedey smpai nangis coz xdpt join kitaorg... xper man, pasnie ble jumpe lg..... hari nie plak, aku akn pi kl.. nk pg pc fair... hari ahad plak family aku nk send bibik aku blik indon... nnnt ak akn citerkn psl bibik aku dlm next post... well, gud luck everyone... jumpe lg... take care of urself from da very apendix disease 'h1n1.... sblm tlupe, saksikn la pix2 spnjg mkn2 smlm.... gudbye....... slmt tinggal my beloved room...biler nk blaa nie....asyik ckp gud bye jer....

(actually aku br jer add some more pixs kat post yg nie... br jer edit...)




cute nyer sumi.... miss giler kat ko...




nie pix aku ngan ah teng...




peace guys....no war pizz!!!!




nie ida... aka ida gorgeous.... gadis yg prnh aku cr gaduh wak2 kat f6 hr 2 ... tp kite org dh baek blik




nie plak ah lynn... cntik cam model




zaem mcm kayu apbl diapit oleh rmai jelitawan




seram cm keliwon plak....




pix aku wak2 mkn kfc.... syok giler...lazat x terkata




cute nyer la miss2 world lea_peace




mmgh lahap giler aku.....




nie menu yg aku pesan... pttnyer pixs nie kat ats skali... tp takperlaa




mati ko zai...luper nk bgtau,yg pkai tudung tue namernye ida...




grup GUESS mmg suker bab tgn2 nie..




tgk...gmbr tgn lg




nie tgkp wak2 sedey dgr leman nangis...waaaaaa


zumiela7 said ~ mmg sedey giler bile tgk citer hindustan

1 comment:

H.R PuTeRa YuSoFF said...

ne kfc lipis ne...
dekat depan dia jalan pas tu ada hotel pe ntah.. lupe nama dia.
t,pt duduk peserta debat ipg