Tuesday, November 10, 2009

dia kembali tanpa disedari....

assalamualaikum...

setelah hmpr 2 minggu berehat drpd arena blogging nie, aku mule nk start blik...tpkn, akhir2 nie, aku cm mls nk lyn blog sbb hati aku tlh terikat ngan facebook... (jgn lupe add aku..ade badge fb kt tp tue..)

tgkla nnt, kalu aku rase ade bnde yg plu diceritakn, maka tinta pena aku akn memulakn pukauan ilusinye...hahaha...(aperla yg aku merepek nie) niepown, aku tetibe update blik sbb td br singgah blog jiran depan blik aku niey...firdaus namenye..

minggu nie, merupakn exam week kt ipgm aku yg tsayang (sayang kah??? smkn bjangkit ngan izul nmpknye) nie pown, td br siap exam bi...ade satu soklan essay td...suh plih psl accident or my influential person...aper lg, aku pown watla essay yg my influential person tue... aku ciapkn essay tu skjap jer... 25 minit... ntahla...sbb pressure, jd cptla dtg idea tue..
(garang giler pngawas..)

next week blik dh (start dh cuti sem)..tp ntah lah...aku x rase nk blik umah pown...maybe blik umah mak ngah dungun kowt...nk bcuti en tenangkn fkirn kt saner...

ok deh, nnt bile aku rajin, aku update la blog nie... (cm ank tiri lak aku wat ker blog aku nie) kpd viewers2, jomlah kite ber"facebooking"... (mmber2 bloggerz sosial aku pown lamer dh x update blog diaorg...ktagih fb la tue...)

zumiela7 said ~ kpd yg sdg exam skang niey, gud luck en smoga ble score dgn cmerlang...anggap mudah en sume akn jd mudah..

2 comments:

H.R PuTeRa YuSoFF said...

welcome back 2 bloggers world

mE iS aS said...

hello..im not addicted to fb ekk...aku pum lama xupdate...mls..xde modal..hahaha..moh la kita start blogging balik

p/s...c hai ni nyebok je la..selalunye aku y 1st komen..tp kini die tlah mrampas tahtaku...