Thursday, December 31, 2009

Namaskar 2010!!!

~tinggal kurg dr 1 jam lg tirai 2009 akn ditutup..maka menjelmalah 2010 dgn bangganye..
~so, nie mrupakn last post aku utk 2009...

~kpd yg dh biase view zumiela7.blogspot nie, pasti noticed yg aku dh tukar layout br..sajer..amek ruh new year..ahakss...layout br nie nmpk simple en tsusun...
~mcm2 hal berlaku spnjg 2009 nie..aku hrp ia xkn brulang kmbali..sekiranye ia berulang pown, xpe...kite tgkla nnt..akhakszx...
~skrg nie member2 aku pown dh taksub gile ngan fb..aku pown dh jrg rase nk update blog nie..

~maybe starting 2010.,kalu ade ape2 yg aku rase pntg en ingin dkongsi bsame, brla aku akn posting kan kat cnie..
~kpd pminat2 muvie en drama2 en insan2 yg sering tertanye2 katne aku download muvie, korg ble tgk kat bhgn kanan hujung blog aku niey..aku dh susun teratur mcm2 blog utk korg dload software,mp3,muvie en etc...

~kpd member2 en sesiape yg mengenali diri inie, maafkan skiranye aku ade slh slap ngan korg spnjng idup aku niey..(ahakzs...)

2morrow, aku akn blepas ke kb en ari sab2 brla pg ipgm-ksm..truskan sesi sem 2 foundation PPISMP..idups social studies...

bye2 09...namaskar 2010..
smoga ianye mmbr sinar br utk kite mmbuat prubahn lbh baek dlm idup kite..sntiase ubah diri menjadi lbh baek...jgn tunggu stp tahun br (xkirala hijrah ker masihi ker), tp kalu ble sntiase mase, stiap saat kite cuba chnage ourself 2be a better person..

zumiela7 thought ~ entah...tak tau...maybe...agaknye...

1 comment:

mE iS aS said...

coppppp..aku nk sume mvies y ko dwload..haha..

slmt thn baru...huhu..moga sem ni lbh gempakxz