Tuesday, April 27, 2010

:: Kau PerGi Jua ::

..kau pergi jua..

tetibe plak terdetik nk post tntg 2 kwn aku yg akhirnye memilih jln mereka sndr utk trus survive instead of the "perguruan" route!!








this is Hafix~san..taekwando master wannabe!! gudluck 4dat..
die niey, pelik ckit...nak kuar mktb tp cara mcm x nk kuar!! asignment, klas sume anta, attend!!! dgr kate, die cm nyesal gak di akhirnye sbb xdpt msk balik!!! xtaula...u choose ur own road!!! so, heppi guys with ur choice!!











with hanis aka wan20!!! budk paling senior dlm batch kamiey!! 21 kalu xclap!! die nie mmg slambe!!! xpdulikn ape2 walau tsunami, tofan melanda!!! x taula die buat ape skang!!!
utk mndgr suara die utk dlm sehari tue amatlah susah!!
suara die tidak terharga gile!!!!hahaha










gudluck 4 both of u!!!
rest in peace guys!!! huahuahuahua

4 comments:

maya mayonis said...

slam
oo.depa dua ni dah klua maktab ka?
yang no 2 tu,nama hanis tu,awat dia kluaq?takbest ka duk mktb?mktb mmg bosan pn,tp lame2 akn dpt biasekan.terpaksa lah bosan jap untuk mendapatkan kerja bila dah abes blajaq nati.apa2 pn, walaupn bosan, kena pandai2 cari keseronokan di sebalik kbosanan tersebut!yang paling penting, ade kawan yang best2, kita akn kurg bosan kot :D

zumiela7 said...

cik maiya, yg apis tue x sabo sgt dh nk jd cg taekwando...

yg si hanis plak katenye dh ade plan sndr..nk bkak perniagaan sndr agaknye...huhu

maya mayonis said...

oo,takpalah kalau itu adelah kputusan mereka

ape2 pn, hope mereka tak menyesal kemudian hari.
tiba2 teringat yang haji norisin cerita kat fesbuk dia,sal kawan dia berenti keje ckg,pastu cam nyesal tu.ohoho

mE iS aS said...

rindu gler babai kt dorg