Thursday, May 6, 2010

aku pengacau???



mlm td, slps aku solat isya, aku telah diganggu dgn 1 panggilan telefon
drpd sorg apek cina yg menuduh aku mengaco en merampas isterinya!!!

ape??????

bia betul????

tensen-tensen-tensen

mulanye, aku x hirau sgt sbb ::

* aku ingat member2 lame aku saje nk ganggu
* salah nombor kowt

tapi lps tue, bertubi2 die call aku en ckp perkataan2 18sx..[????]

kali ke-3 bile die call, isterinye plak yg ckp

so, aku pown explainla dgn sebetulnye

isteri die trime plak..

yg pelik tue,

cmne plak bole msk no aku dlm hp apek tu??

fenin2-fenin2

tapi, lps tue, x abis agi [ingtkn dh settle]

suami die call agi..bertubi2


smpai pg td pown,
dlm prjlnn pg kuliah,
aku still terima ag panggilan

smlm, member2 aku dh tlg jwb panggilan tue
member2 aku pown style gile, diorg sound balik mamat tue
[ntah masuk kali ke brp dh die call smpai kul 12 smlm]

skang nie aku tgh konfuse

same ade nk biarkan aje or report polis.. [??? serius bunyinye]
ats tuduhan mengganggu (hahaha)-betul pe

kalu call tanye leklok xpe, ini x, sound dgn prkataan spt ba**, en mcm2..
sabo ajela

so, buat mase nie aku nk wait en c dlu...
pastue, br aku fikir next step..

aku bkn ape, sbb no tue no aku,
sbb tue yg buat aku riso nie


bdw, mak aku kalu tau aku kaco bini org, jgn kate nk marah,
sure tergelak2 smpai terguling2 la...


haa, mgkn korang nak try test mamat cina nie or bini die kan,
nie no die (mane tau, maybe korang kenal)

016-931896# (no. last tue teka arr..hehe..utk safety..)

satu agi, kalu aku terdesak nak awekz pon, xknla aku nk amek bini org,
dhla bini orang, cina plak tue,
hehehe

tapi kan, aku rase,
bini die maen kayu 3,
jadi nak cover hubgn die tue,
die ckp ade org ganggu die...
bini die pown buat2 tekan no,
pastue no aku yg mengena en jd mangse..
hahaha..amcm teori aku???



ape nilai moral kali ni erk??

" jgnla mengganggu kebahagiaan rumahtangga org laen "




5 comments:

Aida a.k.a Beardot said...

u encem sgt kot..mane tau she is your silent reader ke...wawawa

zumiela7 said...

to aida, ensem erk???? hahaha..memandai la...

Aida a.k.a Beardot said...

hahaha...no komen

Anonymous said...

huhu..mie
tu pngalaman menarik tu...
ssh nk dpt..hehe

abcmilo said...

klakar giler citer ko nih...xpe len kali pass tepon tu kasi aku ececehh...nak ayat apek tuh kot2 dia kayooo~~ bhahahaa