Wednesday, May 5, 2010

siapa sebenarnya aku...

hajat hati nak update mlm smlm
tapi dsbbkan mengantuk gile lps tgk AIM,
jadi baru petang nie aku update bloggie ksygn aku nie

smlm tiade ape2 yg menarik sgt rasenye,
cume aku test burger arnab smlm (hahaha..perlu ke cite???)
beli kat cafe dekat ngan hostel aku.
sedap gak, rm3 siott..

smlm gak aku kembali memulakan xtvt brjoging di kala petang
bersama teman2 sekuliah aku yg len
slps hampir bbrp off sbntr



seronok~hepi~letih~enjoy


malam tadi gak aku TERINGAT kenangan manis sewak2 pg umrah dulu




my elder en younger brothers in front of masjid an-nabawi


ptg nie sbnr en sepatutnye ade 2 agenda menarik yg perlu aku buat ::

1-latihan caklempong
2- pergi mandi ngan memberx2 kat lata belatan

howevea, latihan tue diawalkan dlm pukul 1.00 td en samb hari esok plak

tntg pergi lata tue plak, sbnrnye aku sengaje malas nk pergi
sbb xde mood rasenye nak mandi-manda
(biar pown sbnrnye aku mmg antoo lata, kalo turun, mmg susah nak naek)

ati aku still agi x selesa lps "incident" hari tue
so, aku decide, xnk pg..member aku si alif pown x nk pg gak..

bdw, tujuan aku post kali nie nak buat mende tag-mengetag nie
bbrp hari yg lalu member kamceng aku, si
emo telah tag aku,
jadi, kne wat gakla, kebetulan aku nmpk cm menarik je tag tue

taG tue brbunyi cam ginie,

(a) Tulis 23 perkara rawak (random) tentang diri anda (tak kisah ler benda tu fakta ke angan-angan ker cita-cita ker imaginasi ker tentang 'body' ker awek, pakwe, makwe etc.)


(b) Tag lak benda ni kepada rakan blog anda (sekurangnya 5 orang)

(c) Kalau tak ikut peraturan, di mana keseronokan "TAG-TAGGED-TAGGING" ni :)



soklan a

1-aku lelaki (hahaha..sbb ramai org ingt zumiela tue pompuan)

2-memang minat giler desperate housewive..(sggp buat ape saje demi nk tgk DH)

3-dah mula gile balik blogging

4-sgt sensitif en sensetap (ye erk???)

5-akn jadi cikgu x lame agi (walapon x prnh tpikir dlm otak aku ni yg aku akn jd cg)

6-satu kampung en 1 taman ngan ct nurhaliza (hidop org lepeh)

7-seorg yg pemalu (hehe)

8-suke sgt dengar en layan lagu kat mp3 en H/phone

9-boleh bwk kete auto je (manual?? coming soon)

10-nak sgt pergi sabah en dpt ngajo kat sane

11-takowt tgk diri sndr dlm video or rakaman ape2 arr

12-simpan impian nak panjat genting highland

13-lbh minat subjek bm drpd subjek ks

14-suke dance en berkhayal...hahaha

15-mmg layan kalu tgh2 mlm dapat minum nescafe or hot drink..yupp

16-bengong seketika wak2 sampai kat no 16 nie ( x tau nak tulis ape..huhu)

17-seorg yg x bole idowp tanpe laptop/hp/berukband disisinye(alamak!!!)

18-suke buat perangai mcm org gile en galak x tentu pasal(nak lupekan mslh kowt)

19-suke layan lagu slow (masyuk siot)

20-x suke kene marah or tengking walopown aku yg salah (ckp arr leklok..)

21-kuat merajuk (lelaki merajuk??? hahaha)

22-otak kekadang senget ckit tanpe disedari

23-suke buang mase ngan online en buat mende2 cam ginie


soklan b

korang aku tag ::

1-fitrahFea
2-nuruL aLia (senior ks aku)
3-mujahid
4-saiedah
5-kembatoLo

siap dah keje aku..hehe...
owh, bdw, muet dh settle..boleh rileks arr.. konpem dpt ben-10..hahahaha

ok, sebelum abis, xle lupe, kene bg kate2 en nilai moral ckit..hehe

" hargailah insan di sekeliling anda terutama insan yg rapat dgn anda walaupown terkadang anda merasakan
anda spt tidak dihargai kerana

rasulullah sentiase berpesan kpd umatnya utk berbuat baik kpd
sesama saudara dan SENTIaselah cuba utk memaafkan kesilapan insan yang berbuat tidak baik kepada kite (sukar bunyinye namun aku cOba..huhu)"

3 comments:

maya mayonis said...

"aku pemalu"
wakakaka
betoi2,masa mula2 dlm kmpulan waktu kekas,mmg pemalu.hahahaha

zumiela7 said...

betulla maya..x tipu arr...hehe

fikah mus said...

berlatih caklempong???
waaahh!!syoknya!!
suka tengok dorang yang pandai main caklempong ni.