Thursday, July 1, 2010

Setahun suda!!!



hepi befday tO my bLOg
www.zumiela7.blogspot.com

tanpa aku sedari, rupenye dah setahOn umur bLog yg x seberape nie.
aku maseh ingat lagi yg aku start blogging around may-june last year,
but getting involved seriOusly started 1 july last year

thanxss gak kpd member2 di ipg yg turut menyertai dunia bloggerz nie sbb tanpe disedari,
korang pown tlh encourage aku utk rajin menulis..

walaupown ade facebook, tagged, myspace, twitter en etc,
blogging still aede keuniqannye yg tsndr..hehe

kalau tgk post mule2 dulu, memang nak tgelak terbahak2 arr sbb lawak nak mamPos..dgn ayat en tajuk post yg ntah ape!!!huahuahua..cube korang bace balik post2 waktu mule2 korang bjinak2 ngan dunia blog nie, sure tergolak sakan punYooosss...

bagi aku, ape yg beshh tntg adenye blog,
ialah apabila someone just read ur post en left a comment about ur written,
ia akn bagi satu kepuasan dlm diri..hehe

well, azam baru utk blog aku ialah,
lps nie kalu bole nak cube nak tulis at least 1 post/per day..
tak keysahlah ape2, janji bloGGing..
sbnrnye, ter'inspired' dari member aku si emo yg mule ke arah itu


en also senior aku, sis mayOnis yg bagi aku post2 terbaru die simple en sometime informative.. besides, one of the best part about blogging ialah apbl ade org bole grab or dpt somethin hasil drpd tulisan kite yg tak seberape tu..huhu

well, x bole tulis byk2..nanti jenuh org nak bace.. setakat ini, aku hutang 2 tag drpd member aku, si emo en kak swetz jagOng...hehe i pay ur tag later..dun woriey..

...again...

HEPI 1st anniversAry en hePi befday tO yOu
my favie en catchy bLOg!!!hehe

1 comment:

iszieylyanziy said...

happy birthday to your blog,,hehe :)