Monday, November 29, 2010

Dia sudah mula berleter

entre’ kali ini sbnrnye b’tujuan utk mnjwb sume persoalan2 yg mnjd bualan hangat para wartawan kpdku. ????. hehehe..melencongla plak. sudah byk kali klassmate aku yg aku seru namenye, cik asmad mat ripin, mengetag aku. jd, sblm dye kembali berleter panjang sbb x jawab tag dye, kat sini aku jawab sume 3 tag yg dye pernah bagi dekat aku.


DSC03414

senyum lu sblm jwb tag

-----------------------------------------------------------------------------------------


1# tagged by as & also ex-senior aku, pakmOk

[1] 3 Names in your inbox cellphone

farabi.zyra.kak nadiah
[2] Your main ringtone?

love game.lady gaga
[3] What U did at 12 last night?

tgk boys over flowers
[4] Who was the last person U went out with? Where?

adik2 aku.ke bandar baru lipis

[5] The color of T-shirt you're wearing now?

kelabu

[6] The last thing you did?

edit gambo
[7] 3 of your everyday favourite items?
laptop,mp3,hp

[8] The color of your bedroom

warna-warnie
[9] How much money in your wallet now?

dompet jauh sgt drpd laptop.maleh aku amek
[10] Your favourite song?

bahara by shreya goshal
[11] What will you do next wekend?

watchin movies or english comedy series

[12] When was the last time U saw Ur Mum?

tghr td
[13] Where is she now?

at her offis

[14] When was the last time you talked to your parents?

yesterday
[15] Who is the last person that texted U?

farabi

[16] Where did U have your dinner lastnight?

kat rumahla
[17] The last suprise you got?

cite boys over flower tadi
[18] Last thing U borrowed from ur friends?
external hard disk
[19] Who is ur BF/GF or husband/wife

single maa

[20] What do you feel now?

regret

[21] Wanna share with who?

xnk ngan share dgn sesape

[22] Who knows ur secret?

nadiahsamsulkahar

[23] They keep ur secret?

absolutely yess

[24] Are you angry with someone?

ya

[25] What do you order at McD?

apple pie
[26] The last time you felt so sad?

yesterday
[27] What is your wish for tomorrow?

menjelmalah dikau kejutan yg menyenangkan hati
[28] Who will U tag next?

sape yg gatal bace post niey..wakakaka

-----------------------------------------------------------------------------------------

2#

#Apa benda paling penting dalam hidup anda?

benda?? hp,laptop,dompet

#Benda terakhir yang korang beli pakai duit sendiri

pepsi

#Dimana tempat korang nak langsungkan perkahwinan & apa tema perkahwinan korang?

kat rumah sendiri.aper2 arr..ikot ape yg bini aku nakla.

#Adakah korang sedang bercinta sekarang?

aku pown x tahu situasi skrg ini dpnggl ape

#Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

selame hatinye maseh terpaut pada hatiku..hahaha

#Novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?

utopia

#Antara mak ayah korang , mana yang korang lebih mesra?

ermmm..mak kowt

#Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?

queen of my heart

#Adakah korang basuh baju korang sendiri?

ape brg suruh org len

#Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?

tmpt ade salji

#Pilih salah satu , peluk atau cium.

tak kira.aku nak dua-dua

#Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda.

orgnye kecik2.hot chick (mcm shout award).cool gurl

#Benda yang korang sayang sangat dalam hidup korang ?

bagi aku pikir jap…ermm…

#5 lagu yang paling korang suka n slalu dengar :

malis cinta.main hoon na.bahara.tiada ertinya.

jangan kau pergi

-----------------------------------------------------------------------------------------

3# (special sikit sbb ade award)

interesting-blog_thumb1

yea2..dpt oscar lagi

1) http://meloveas.blogspot.com/ dimata kalian blog aku tu…(sila blogwalking if sudi)

simple,attractive.lame2 muak pulak aku dengar lagu paramore tu..hahaha

2) nama blog anda dan kenapa letak nama tu.

zumiela7.blog aku, ikot suke aku la..hahaha

3) nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.

www.zumiela7.blogspot.com (combination of 4 words)

4) apakah method dalam penulisan blog anda.

free verse

5) apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak. (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri)

jelezla ckit2 tapi aku rase baek lagi yg simple mcm aku punye je..hahaha

6) bilakah blog anda diwujudkan.

officially julai 2009

7) siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda.

sori.aku tidak ingat

DSC03457

finished answering tagged questionaire

2 comments:

Jey Yusuff said...

siapa calon isteri anda dan apa hubungan anda dengan pak mok

mE iS aS said...

hahaa..bgs soklan cepu mas jai tu..jaim pe lg.jwb ler..haa

btw..as pum naek jemu suda nga lagu tuh..so nk tkar lah plk.kui3..

hot chick aka makchik,,haha

oooooo berleter pok pek pok pek nye..xpa..pas ni xmo da tag jaim..weks.hahha.