Thursday, February 24, 2011

JUMPING HIGH PHOTO CONTEST


niey 1st time ak join blog kontest!!! harap2 ade luck!! huhuhu trimas kpd cik as yg mengetag daku!!!

nak jOin cLick SINI

Syarat-syarat contest

1. Follow blog ungu ini supaya anda sentiasa update dengan perkembangan contest ini. (BERES)
2. Buat satu entry yang bertajuk JUMPING HIGH PHOTO CONTEST. (BERES)
3. Muat naik gambar yang mahu anda taruhkan dan ceritakan mengenai gambar itu. (BERES)
4. Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini. (BERES)
5. Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii hehe. (BERES)
6. Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :) (BERES)
7. Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahuu okay (BERES)


Mudah sajaa kan ? Marilah join ramai-ramai.
Hadiah menarik dari Singapura menanti anda semua ! ;D
Terima kasih.

TARIKH TUTUP : 20 MAC 2011 (Ahad)


**********************************************

lokasi :: kompleks sekolah imtiyaz,besut,trgn

ceritanya begini,
di suatu petang yg sepoi2 bahase, 3 sekawan jalan2 keliling kampong sambil menghirup udara yg nyaman. Dalam separuh sedar, mereka melintas di hadapan sebuah kompleks sekolah yg baru siap dibina. Maka, mereka bertiga pon membuatlah lawatan sambil belajar di sekitar kompleks sekolah tersebut dengan penuh ke-excited-an sambil melompat-lompat kegirangan!! kehkekeh!!!


mangse seterusnya (sume 5 lucky sweetGurl) ::
1-makcik kepOh
2-ieqa subbed
3-DindaDya
4-acikNeazara
5-pink-lady Mira


dah siap!!!

p/s ~ kpd cik tyra, harap2 ade luckla utk kamek menang.
lebih2 ag nie 1st time masok kontest!!! hehehe
!!

4 comments:

princess laila said...

uhu~ sy takfde gmbar mlompat mcm cik zaim lorhhh~ hiii~

dya adriza said...

humaik aih.. mana nk cari gmbq lompat2 nih.. ltk pic katak ke kangaroo ke leh x? huhuhuu

Tyratyra said...

hehe insyaallah :)
tengs ea sebab join.
goodluck !

eiymnajmie said...

laila & dya - musti ade punye dlm collection tue..slongkar2..

tyra- thankss utk top20 itu..hehehe