Sunday, February 27, 2011

Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011

fuiyoo..letih bangat sii 2-3 arinie..lots of agendas.
tapi sempatkan diri gak berblog di petang hari nie. tgh cbuk view blog sndr,
terprasan plak ade tag serentak dari 2 cute-girl yg ajak masok kontest iaitu cikNiNa & cikLaila. anway, arigato gozaimas for the tag. aishh..berturut2 masuk kontest..harap2 adela rezki..hehe


kali nie psl kontest
Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011 yg
di'organizekn oleh
incik luncai. nak tau lagi, klik SINI tp kene cepat sbb esok dh due date..hahaha

cara-caranye simple aja!!!

1. Buat entry bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011 [settled]

2. Letak header Hikayat Si Luncai [settled]
3. Jadi follower blog ni. (Taknak follow pon takpe..tiada paksaan) [pown settled]
4. Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pon boleh) [lagi settled]
5. Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri Tuan Luncai tadi ea.. [settled]
6. Blog-blog yang join segmen ni Tuan Luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar.
7. Pemenang akan Tuan Luncai promote blog dalam Sticky post selama 1 minggu.
8. Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM.



mereka yg bertuah ialah :

1- incik fareez (org kampong keh)
2- cik tia (rakan sekampus)
3- sape2 yg takde keje tue, gatal-gatal gerakkan tangan en join kontest niey. hehe

settled sumenye!!!

p/s : kuala trgn- amalJariah di pantai - isuAyer - lataBelatan - asignments - SBE "berat-berat"

4 comments:

Encik Luncai said...

thanks sudi join..good luck n selamat menjadi agen bloglist blog luncai..

Cik Ika Toppo said...

gud luck:)

Rozuan Ismail said...

singgah sini dari pencarian blog paling hensem..

eiymnajmie said...

encik luncai - same2..

cik ika- tq

rozuan ismail-buatla mcm umah sndr...huhuhu