Wednesday, April 27, 2011

Photo Of Nature Contest


tgk kontest nie mcm menarik aja.
jadi, saje-saje mencoba nasib.
name kontest ialah


si penganjur ialah mr azwanSalleh

maka, undang-undangnye ialah spt berikut :-

Syarat-syaratnya.
1-Sila Follow blog Budak Baru Belajar nie. (sudah)
2-Sila 'LIKE' fan page FB budak baru belajar. Sila Scroll bawah...(sudah)
3-Tempekkan banner kat atas dalam entry anda.(sudah)
4-Letak satu gambar berkaitan nature, tak kisah la pantai ke, air terjun ker, hutan rimba ker, tapi make sure gambar itu ialah alam semulajadi dan nyatakan tempat tersebut. Gambar mestilah korang punya. jangan curi dari mana2 sumber. Walaupun saya tak tahu, tapi Allah tahu. Untuk membuktikan gambar itu kalian yang punya, anda mestilah berada dalam gambar tersebut.... (sudah)
5-Tagged contest nie kepada sejuta orang blogger. hahaha... kejam x? Tipu jer la. Tagged je kepada sesiapa, xleast sorang. (sudah)
6-Tinggalkan comment atau link anda di ruangan komen but not Shout Box.

Hadiah
2 pemenang akan dipilih
Hadiah Special dari Kemboja. So tunggu...

Tarikh Tutup
31 August 2011

nak info lagiey, click SINI maa :)

--------------------------------------------
inieylah karyanye :)

title : keriangan di tepi bendang :)
lokasi : tepi sawah padi makCik enOn, besut, trgn :)


mangse tag :)

mr pandazemoo, as, munie aida, iqasubbed

siap :)


2 comments:

Azwan@Mr Money said...

kenal pandazemo ker?
hahaha....
btw thanks sebab join?

eiymnajmie said...

azwan- kwn same2 maen guli...hahaha..classmate :)